Om oss

Hotell Alderholmen – det lilla hotellet med hemkänsla.

Hotell Alderholmen byggdes 2008 och är ett av Gävles minsta och personliga hotell beläget i ett av de gamla röda hamnmagasinen på Norra Skeppsbron.

Här finns åtta rum med privat dusch/WC och flertalet med utsikt mot Gavleån och strandpromenaden. Inom gångavstånd når ni även butiker, restauranger och ett rikt kulturutbud i Gävles stadskärna. Området Alderholmen, där hotellet ligger, består av en härlig blandning av gammalt och nytt.
Här finns flera genuina gamla byggnader med anor från den tid då Gävle var en stor hamnstad. Man hittar därutöver även kafferosteriet Gevalia här. Det nostalgiska och anrika magasinsområdet bildar en inspirerande kontrast mot det moderna nytänkandet strax bortanför hamnmagasinen.

Där ligger nämligen det nybyggda och mycket moderna bostadsområdet Gävle Strand med grönområden, småbåtshamn, restauranger och den populära Skybar med utsikt över stora delar av Gävle stad.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram